Mäklararvoden.se - Jämför mäklararvode i Stockholm gratis!

Jämför mäklararvode gratis!

Ska du sälja din din bostad och vill hitta en bra mäklare med ett rimligt mäklararvode?
Fyll i en kostnadsfri förfrågan nedan så får du offerter från konkurrerande mäklare i Stockholm. Alla mäklare är kvalitetssäkrade och uppfyller fastighetsmäklarnämndens krav. Det är gratis att jämföra och du binder dig inte till något!

  • 1 Fyll i en gratis förfrågan
  • 2 Få offerter
  • 3 Jämför arvoden
  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Radhus/parhus
  • Fritidshus
  • Tomt
Skickar in förfrågan...
Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Mäklararvode i Stockholm

Mäklararvoden i Stockholm kan skilja enormt mycket i pris och även i innehållet i den tjänst mäklaren erbjuder. Mäklarna inkluderar mer eller mindre olika tjänster i sitt mäklararvode.
Det finns allt från nätmäklare som inte bara jobbar i Stockholm utan över hela landet och tar ett lågt arvode där du själv får sköta försäljningen och de enbart sköter själva kontraktskrivningen och uppläggningen av bostaden på exempelvis Hemnet.se till de mer exklusiva mäklare som i mäklararvodet inkluderar bostadsannonser i stora dagstidningar som DN med flera, flyttstädning i Stockholmsområdet och andra tilläggstjänster.

Olika typer av mäklararvoden

Det finns en rad olika mäklararvoden som används idag, exempelvis fastpris-arvode, procent-arvode och trapp-arvode. Vilket mäklararvode som är bäst är svårt att säga. Den mäklare som vid ett försäljningspris är billigast med sitt mäklararvode kan vid ett annat försäljningspris helt plötsligt vara den som har högst mäklararvode.

För en vanlig Svensson kan det vara svårt att hålla isär alla mäklararvoden och verkligen ha koll på vilket av mäklarnas erbjudanden som är mest fördelaktigt vid vilket pris. Det finns dock hjälp att få att reda ut mäklararvodet när man ska sälja sin villa, bostadsrätt, fritidshus eller tomt. Dessutom helt gratis!

Jämför mäklararvode i Stockholm gratis!

Vi kan genom vår samarbetspartner erbjuda dig att helt gratis kan jämföra mäklararvode. MäklarOfferter.se är en jämförelsetjänst av mäklararvoden där du helt kostnadsfritt kan jämföra fastighetsmäklare och deras mäklararvode i Stockholm och dessutom på ett enkelt sätt se vilket av de olika mäklararvoden som är det bästa för dig vid ett specifikt försäljningspris.

Den stora vinsten för dig som bostadssäljare är att du bara behöver fråga en gång för att få offerter från flera mäklare i Stockholm och på ett snabbt och enkelt sätt kunna jämföra deras mäklararvode och tjänster mot varann. Det gör att du kan få en mäklare som kan ge dig absolut högsta försäljningspris till ett så lågt mäklararvode som möjligt.

Vill du också lägga pengarna på annat än mäklararvodet?
Klicka till MäklarOfferter till höger för att jämföra mäklararvode och mäklare helt gratis. En förfrågan är inte bindande